40 year old virgin



Slappdag, klev upp vid 14, ringde Rickard, sen drog han och åkte cross så jag sket i honom och gick upp. Sett på 40 year old virgin, alla säger ju att den är såå rolig, försökte se den ifiol men jag tyckte den var så löjlig så stängde av efter en stund. Men den var bättre den här gången, lite smårolig sådär. Perfekt för en segsöndag. Annars? Sjukan är lite bättre iaf, är mest slem nu som ska... ut. Åker till mamma imorgon kl 17-18 tiden :o inte mycket kvar nu. Något skraj man är då :/ sen ska mami och jag in till birsta och köpa mjukisar åt mig också. Kommer ju inte kunna ha jeans på mig på typ 4 månader, blä vad roligt det ska bli då. Nu ska jag ta och städa upp på rummet sen äta något/någon

David: You know how I know you're gay? You have a rainbow bumper sticker on your car that says, "I like it when balls are in my face."
Cal: That's gay?

Yeah

Jag har fått igång min bärbara dator från skolan. Med internet och allt. Synd bara jag inte har någon lång nätverkskabel som jag kan ha nere när jag ligger i sängen + att jag inte kan installera program. Men det skulle Rickard fixa :P Martin nummer 3 ringde nyss också, trevligt värre. Han skulle ringa tillbaka om 5 minuter eller om 2-3 timmar. Så det blir intressant och se vad han väljer ;P Nu ska jag på toa och sen ner till min lya igen. Mår ju så jävla sketet så blir nog sova snart ändå. 


Åååååååååååh

Så jävla dåligt, jag har gått och blivit sjuk. Har fett ont i halsen och hostar typ, näsan är lite paj också. Så är väl inte hela världen, men jag måste ju bli frisk tills onsdag iaf. Har sovit asdåligt inatt så blir nog en powernap senare. Inga pengar har jag fått än heller, damn shit. Men dom kommer väl, någongång. Annars? Fick inte lägenheten på storgatan, så söker nytt nu. Kommer ju bo hos Danne (min brur) från och med den 17e september, eftersom han ska till Israel då, ta hand om dig va, sen kommer Rickard runt den 20e sen åker jag med han hem. Om benet tillåter, men det gör det nog :)

Firar min sjuka med massa godis som
Rickard lämnade och massssa south park!

Veckan

Veckan har varit hur bra som helst :] Rickard kom måndag kväll, seent, men det blev bra ändå. Vi har mest slappat och sett film, vart med Netty och Katta också en sväng. Onsdag var vi in till stan, var på skolan för mötet (zzzzz), fick min dator, sen var vi och hälsade på Daniel och Heidi, men Daniel orkade inte ens kliva upp när vi var på besök, så.. trevligt. Sen var vi till mamma och åt middag och var ute med hundarna, sjukt trevligt det med :) sen var vi på bio, vi såg the dark knight, asbra.

Idag var vi ute och åkte med Michelle också, vi var upp till mittpunkten igen,det var ju sånt pissregn så var inte alltför skoj. Sen hämtade vi Netty på jobbet, slängde av henne hemma, tog en cigg och åkte hem och gjorde tacos :] sen vid 20 var det dags för Rickard att åka hemåt och just nu är jag så trött att jag snart ska sova tror jag, det säger jag i och för sig ofta, men det blir inte så heller ;P

Måndag

Wiho, jag är grymt trött och mår typ lite illa. Har inte vågat äta nåt än, och ska nog inte det heller än på ett tag. Rickard smsade typ 11 i morse, då hade han krockat med bilen :/ så han lånar sin pappas och åker efter 17. Typiskt liksom ;P men han kommer i alla fall. Annars då? Ska städa sen tänkte jag. Men eftersom han kommer vid 22-23 så är det inte bråttom direkt. Toan är det prioritering på. Har inte städat den på år känns det som, nackdel till att ha egen toa :'D

Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva om, så hejpåer

Wiho

Har inte skrivit på ett tag, antar ni saknat mig så att eh.. Nemen, igår var jag till läkarn, jag hade inflammation i öronen. Så fick piller och örondroppar. Även att jag hade 2 gigantiska vaxproppar, fyfan så vidrigt det är. Så det var därför jag hade så jävla ont. Men nu är dom borta iaf :) Pappa är i Sundsvall på flygövning, så är ensam i helgen, woho liksom. Igår var jag ut med Michelle, det var skoj som vanligt ;P har ju inte träffat henne på ett tag eftersom jag vart hos mamma hela veckan. Annars? Jag ser film, tecknar, lyssnar på musik, pratar med Rickard. Skoj? Näe, jag vill göra nåt. Och kommer inte få  göra nåt heller. Kommer ju inte få gå i skolan som alla andra normala kids :/ Iaf så kommer Rickard på måndag :) så då blire iaf way roligare. På onsdag ska han köra mig till stan för jag ska på sugmöte på skolan. Sen skulle vi ut till mamma och hälsa på fåren och hundarna. Sen surrade han om bio, men vi får se hur det blir med det. Kommer ju få vara evigheter i stan ;P

Var ju i Birsta med mamma i torsdags också, där träffade vi på Michelle (!), mamma var även så snällis att jag fick nya trosor, ny bh och nya strumpor. Finns det något skönare än nya underkläder? :)

Nej nu ska jag göra annat

Hemma

Nu är jag äntligen hemma. Jag har även dragit på mig öroninflammation. Känns som öronen ska sprängas, har feber och sånt helvete också. Så imorrn kl 8 ska jag till läkaren. BLÄ. Det här är tamejfan det sista jag behöver nu. 2 veckor till operation, och jag går och blir sjuk. Heja helen, bättre kan du!

I alla fall, så kom mitt paket idag från eleven.se. Underbart! Superbra prylar och bra service, som vanligt. Parfymen luktar underbart och allt annat likaså. Pappa tyckte dock jag var tokig som beställde saker för 500 kr. Hey, det är inte dyrt. Pappa som är tokig ;P sen hade min bok kommit också, så nu klarar jag mig nog tills måndag. Ska tanka Charlie and the chocolat factory också, asbra film som jag inte sett på ett bra tag.

Nu ska jag gå och trycka i mig alvedon och nässpray,
som om det hjälper anyway?



Var ute med hundarna igår,
men dom ville mest skita

Mamma!

Idag åkte jag till mamma, åkte med pappa till stan sen fick jag åka med Börje hem till Härnösand. Fick också en trevlig pratstund med Rickard innan jag åkte (sisådär 3 timmar?). Och som vanligt när jag kommer hit så vill jag hem snabbare än vad jag sagt. Men men, åker hem på torsdag. Pappa åker ju på fredag och är borta över helgen, så kan ju stå ut med att ha lite tråkigt, får ju helgen ensam. Sen på måndag eller tisdag kommer förhoppningsvis Rickard :) Han är verkligen asbra, han dömer inte det jag berättar (berättade lite serious stuff för honom i morse), skrattar inte, och framför allt så förstår han :) känns så otroligt skönt allting. Fast just nu är jag så trött så jag tror jag svimmar snart.

Nu ska jag ner och äta glass och jordgubbar ;P


Söndag

En riktigt söndag. Trist som fan, regnar gör det också :/ Rickard ringde förut så kom dom hit lite, var ut och åkte lite. Visade dom den legendariska Ljungaparken. Dom var nog inte så impade. Poffe såg så trött ut att han såg ut att vilja nita alla som tittade åt hans håll typ. Nu vill jag ut och röra på mig lite, men Michelle tycks tro att regn är skadligt ;P så blir nog inget. Imorrn åker jag till mamma i alla fall, antingen åker jag bil med Börje, eller så åker jag buss. Jag åker nog hellre bussen om jag ska vara ärlig.

Jag och pappa åt kräftor förut. Första gången för mig. Det var.. jobbigt att skala dom + att det gjorde ont :c det var inte gott som jag trodde faktiskt. Alla tjatar ju att det är så gott med kräftor och alla jädrans kräftskivor som ska vara i augusti.
Pissa på det säger jag, så roligt var det inte :)

Nu ska jag se mer på Rosario + Vampire,
asbra anime som Tess tipsade mig om i.. eh.. vintras typ.

Morgon

Rickard ringde och väckte mig för typ 20 minuter sen, nu mår jag illa som fan. Kanske finnt nåt samband he..he. Men nejdå, ikväll ska vi alla vara med Netty typ. Frågan är ju vafan vi ska göra, finns ju typ inget att göra i den här hålan.
Vi kan ju alltid ligga och trängas 4 pers i min fina 90's säng :'D vi kommer nog på nåt.

Nu ska jag må icke-illa sen ska jag typ duscha,
sen ut med Michelle en sväng ;P

Eleven.se



Har beställt lite stuff från eleven.se idag. Beställde ansiktskräm från aquolina som jag har hört är asbra, sen creamy parfym (sån där man stryker på på handleder/nacke, ungefär som lipbalm) från pink sugar som verkligen luktar nomnom. Sen en vaniljparfym, jag har ju vart sugen på vaniljparfym så jäkla länge. Och den var inte alls dyr. Sen till slut så beställde jag ett läppbalsam från rock hard cosmetics :) verkligen nöjd. Är ju 30 dagars faktura hos dom så det blir nog finfint! På måndag åker jag nog till mamma iaf, åker nog med Börje dit på måndag eftermiddag. Rickard skulle komma dit också ;P han ville se "bondgården" osv. Har verkligen saknat Dream och Ginny

Nu ska jag fortsätta rita chibi faces och vänta på Michelle ;P

Oj!

Ojsan, så blev det såhär.. :) Det känns asbra, konstigt, spännande, nervöst och typ ångest på samma gång. Det känns som om allt går för fort och allting går på på en gång. Men ja, får se hur det tar sig till veckan.

Vaknade iaf typ nyss, pappa ringde och hotade att han skulle sparka upp mig när han kom hem, så var lika bra att gå upp :) Och min mamma svarar inte, hon kanske har gett upp mig helt och övergivit mig för får och en fåraherde :/ nerå, men hon ringer säkerligen sen. Nu ska jag gå på toa sen klä på mig och sånt ;P

Micheeelle, jag måste prata med dig.
Så vi får gå ut sen ;P

Husarrest?!

Japp, morsan har gett mig husarrest. Och det är inte för jag vart olydig. Det är mer för jag är ute och ränner när jag ska operera mig om typ 2 veckor och att jag får ledbandsinflammation. Men still, orka sitta inne 2 veckor? Kärrrrrriiiing.

Var hos läkaren idag iaf, fick den där cp asdåliga läkaren som hade hand om Michelle, han hävdade att det inte var nåt fel på min fot och att jag inte kunde få några nya piller för dom jag har är dom bästa för min "situation" typ. Bra nödvändigt när distriktsköterskan pratade med honom om det? Ännu mer nödvändigare att han bokade tid och pappa fick betala 250 kr för det? Horläkare asså.

Jag är så jävla arg

Men du är söt, och jag saknar dig

Soc och vårdcentralen

Idag var jag och Michelle till soc i Ånge, Michelle var ju så snäll och skjutsade mig ;P det var ju allt annat än kul om man säger så :/ tänker inte tala om vilka saker som jag tog upp, dom närmsta vet och det räcker :) Iaf så kommer jag få pengar och dom ska försöka fixa lägenhet åt mig. Hos läkaren gick det sådär, dom ska skicka mig vidare till en riktig läkare, var ju bara hos distriktsköterskan. Så blir nog till att få lite starkare piller :'D en karta morfin skulle vara fint.

Jag hoppas jag verkligen får sova ut imorgon också :c känns som jag inte gjort det sen måndags, hemskt. Det är ju faen sommarlov ;P jag och Michelle ska iaf ut och gå lite sen, nice nice.

Nu ska jag se lite på Sex and the city och (förhoppningsvis) somna lite

Usch och fy

Det här är verkligen inte min dag. Är på grymt dåligt humör, är nog för jag är trött och har massa konstiga känslor i kroppen. Och till råga på allting, så rasade nyss min parfymflaska ner från datorn. Vad i h-ete? Jag rörde liksom ingenting, satt helt still och - såklart - så gick den sönder. Så fick torka upp allting och kasta flaskan. Verkligen min dag!¤&%/(%¤!¤%&/%¤#¤!



Ååååh, så är det bara strul med lägenhet. Jag vill komma bort härifrån så fort jag kan. Operation + skolstart om typ 2 veckor, så jag har mer eller mindre haft panik hela kvällen. Gråtit av och till mest hela kvällen, vore någon här skulle jag säkert skrikit också. Information overfload kanske men nä usch, jag vill bara sova och vakna lugn och utvilad :'c Nu ska jag se på någon film så jag blir lugnare och gladare.

Jag saknar dig

Maaat

Jag ville mest bara säga jag är hungrig. Pappa står och gör mat åt mig just nu :'D makaroner och korv, gammalt och tråkigt, men klassiker när man inte orkar annat. Pappa åt på hans kurs så han får inget.  Sov till 15.30 förut, skööönt! Sen skrev Rickard och sa det inte blev någon krog för han hade regnskadat sin mobil, hahah. Men det är lika bra, för jag orkar inte. Ska ändå till Ånge imorrn kl 1, sen till sjukan igen vid 15.

Nej nu ska jag se hur det går med min mat :'D

Tröttheten?

Igår gick jag upp tidigt som ni alla vet, så på kvällen så tänkte jag att jag skulle sova tidigt, trött som jag är. Men nejdå, kl 22 skriver Rickard och Poffen (bögers från Borlänge) och säger dom ska komma förbi. Ahrå, dom kom. Vid typ 23? Det var jäkligt najs iaf. Netty var också med, skapligt trött hon lär vara idag. Hon gick upp 6 idag, och skulle jobba. jag var väl hemma runt 1.30, hon vid 2 kan jag tänka mig :D det var nice i alla fall. Vi drog först en sväng i Ljunga så fick dom se lite.. ja, vi har egentligen inget här så dom fick se Forum typ. Sprit och öl serverades där, haha ^. Men vi tog det lugnt eftersom vi skulle upp tidigt osv. Sen åkte vi en sväng till Ånge. Jag var även så snäll att jag satt och masserade Rickard i bilen :> han var nog i sjunde himlen tror jag. Dom tjatade om krogen idag, men känns inte så. Hade jag inte mötet imorrn i Ånge vid 13, hade jag nog hängt på.

Idag var jag hos läkaren, kom i princip nyss hem. Hon sa det var ledbandsinflammation, så hon slängde på alsollösning, bandage och gav mig medicin. Så ska tillbaka dit imorrn också, och se hur det tar sig.
Hon tyckte synd om mig också för mina ledband, goddamn right i say.

Funderar faktiskt på att gå och sova igen.
Skapligt trött, och med pissvädret som är ute så lär jag ju inte gå ut heller.

Wraha?

Seg dag, faktiskt. Vart skapligt trött. Sov mellan 11 och 12.30 typ. Även att jag sov när Michelle ringde ;P det gick snabbt hos Arbetsförmedlingen iaf, jag fick inte skriva in mig, för jag ska ju ändå in till stan snart igen, så var inte lönt tyckte han, jag med. Michelle var lite seg däremot, och det var så jääävla varmt.

Pratade med Sara nyss, övertalade henne lite att låna ut sin lägenhet till mig (eller övertala och övertala, hon sa ja typ på en gång). Skulle egentligen åkt dit ikväll, men ja, mötet blev flyttat IGEN, tills nästa måndag och så har jag möte på soc. på torsdag. Nu ångrar jag det lite, men ja, ska prata med pappa, så åker vi antagligen på torsdag kväll. Boy, det här ser jag fram emot; stan, träffa lite folk för en gångs skull. Hoppas bara pappa kan ge lite pengar så man kan göra lite skoj :/ får se hur det blir med den saken. Ska till läkaren imorrn kl 9 iaf, sen ska jag klippa gräset, så då blir pappa kanske glad :)

Tröttttt

Kan inte med ord förklara hur trött jag är. Tänkte lägga mig tidigt igår men låg bara och vred och vände på mig och tänkte på massa skit :c så fick gå upp och greja lite. Kunde somna på riktigt vid 3-tiden tror jag. Men nu är jag allt vaken! Varknar nog till vilken sekund som helst, sen så har manju nåt att göra idag så blir nog fint. Ska äta frukost strax sen ska jag ta en dusch :) har ju en del filmer att se också, så det blir nog finfint.

Imorrn ska jag till Fränsta också, efter mycket tjat både från mamma och andra, så ringde jag nyss och ska dit imorrn kl 9, min fot är väldigt svullen och röd och konsty, så är väl lika bra om någon kunnig får ta en titt på den.

Nu ska jag gå och trycka i mig frukost.

Hund?

Jag funderar ärligt talat på att skaffa en liten söt knähund igen, när jag är klar med foten. Eller i alla fall kan gå någorlunda på foten. Kommer i såna fall ta på foder, jag har ju inte riktigt den ekonomin att köpa en hund för 10 eller 20 000 kr ;P Hade ju en Jack Russell terrier i vintras ett tag. Hundvaktade den lite åt en kompis som nyss hade skaffat en valp och "min" hund kom inte något vidare överrens med valpen. Den var otroligt söt, men uj, vad ivrig den var :) men så söt så. Skulle alltid ligga innanför täcket med mig när jag skulle sova :'D så ska jag skaffa hund så blir det nog en chihuahua eller en jack russell. Jag vet inte varför, men jag är mer för små hundar, stora hundar är också jättefina. Mammas vallhundar är ju adoreble, men jag ska ha en liten hund har jag bestämt mig :)

Nu ska jag nog ta och träna lite, är så sjukt rastlös och slö :/
och jag HOPPAS det blir stan imorrn!



Näääähä. Blir stan imorrn med Carro istället :D :D lika glad för det om inte mer!!!!!!!!!! Inte träffat henne på år och dar känns det som. Tror fan inte jag träffat henne sen studenten fan. Sad indeed. Just nu är jag ledsen och rätt så nere, (information overfload jag vet) så nu ska jag faktiskt ta och sova på en gång. Ska ändå upp tidigt imorrn :)

Måndag

Idag sov jag till 14.30 hållet, så sjukt slö nu bara för det. Jag som tyckte jag la mig "tidigt", nå, jag behövde väl sova :) Har fått mail om en lägenhet idag, lite minus bara att den ligger i Granlo 3 km från centrum och det faktum att hon kommer hyra ut den i 2a hand, 3 månader till att börja med, ouch. Vill ju ha mina egna möbler och sånt, usch, ibland känns det som inget kommer ordna sig :'c får veta om lägenheten på storgatan i veckan i alla fall. Får hoppas på det bästa :)

Pappa det snurriga aset hade blandat ihop dagarna, var tydligen imorgonkväll hans möte var och inte på torsdag. Jag pratade med Diana förut och hon var sjukling idag, så vi skulle se hur hon mådde ikväll. Jävla typiskt allting :/ jag skulle ju träffa Diana och vi skulle ju äta på Subway och jag skulle shoppa mjukisar! Blä, I blame canada, som Cartman skulle gjort.

Måndag eller söndag eller eh?

Förrvirrande eller hur? Nerå, i huvudet är det väl söndag fortfarande med tanke på att jag inte somnat än. Säger som Michelle, det blir alltid lika sent. Men sen sover jag till 13-14 också. Var ute och gick med Michelle förut, gick vid 22 tiden (som vanligt), får fasen bli rutin på det :) rätt skönt att gå vid 22 när det är någorlunda lugnt ute, sen är man ju rätt seg på dagarna och donar på med annat. Men det är skönt iaf ;P

Funderar också på om man skulle ta och köpa ut skoldatorn man får i höst? Den kommer ju vara spillrans ny, och jag vill ju jättegärna ha en laptop, men det är ju rätt dyrt att köpa helt ny, så vore asbra om jag skulle fixa det så :) Annars får det vänta tills jag fixat jobb, och tjänat ihop lite stålars. Jobb måste ju fixas i höst också :/ ska i alla fall ringa Tomas som han sa, han äger ju resturang i stan och sa han hade servitrisjobb åt mig, kan ju bli helnajs om han nu var seriös, haha ^. Vill inte bli dom här som ligger hemma på soc. bidrag som KAN fixa jobb, men helt enkelt är för lat. Eller dom hära folken som har jobb dom verkligen hatar, och blir sjuka av. Knivig sits, men om det var jag hade jag nog hellre hoppat av eller ännu värre börjat plugga igen. Eller gå på soc. Soc. är absolut inte fel att söka, men folk som har det p.g.a lathet är nog det värsta.

Ne, usch vad jag babblar, nu ska jag se lite Sex and the city innan jag ska sova

Ge mig

Ge mig ok


Wiiiihihihi

Helgen har gått snabbt, inte gjort ett piss om jag ska vara ärlig faktiskt ^. Idag var jag och pappi och fikade och övningskörde lite. Går faktiskt bättre och bättre :) Har kollat klart 3 säsonger av The Hills nu också, har typ 2 avsnitt kvar eller något. För ni som inte sett det, så rekommenderar jag det starkt. (om ni är tjej ofc, tror inte killar skulle uppskatta det).

På tisdag ska jag och Michelle till Ånge ;P vi ska på arbetsförmedlingen. Lika bra att skriva in mig på en gång, så är det gjort. Slipper dom whina om det senare eller nåt skit. Sen på torsdag ska jag till soc. och prata med Bjarne och förhoppningsvis få pengar. Sen ska jag och pappa in till stan, hanska på möte och jag ska träffa Diana :D inte träffat henne sen gatufesten typ, och det var bara en snabbis. Så det ser jag verkligen fram emot :) Ska en sväng på stan också och se om jag hittar några mjukisbyxor som jag kan ha under min gips/ställningsperiod. Hoppas dom har kvar dom dära hellokitty mjukisarna på Bikbok, gärna på rea också ;P sen skulle vi käka på subway också. Pappa suckade lite, jag är ju så dyr i drift liksom :)

Nu snart blir det gomiddag; lax och vitt vin. Här kostar vi på oss minsann!
Sen ikväll blir det promenad med Michelle hoppas jag ;P


Men skönast är det iaf när folket man umgicks med i 7an som inte gillade en egentligen, som har blivit asfeta nu ^


tiefushomo

Kort sagt. Jag har inte så mycket att skriva om faktiskt. Känns som jag bara går på motgångar nu, vilket suger. Hittade en till lägenhet idag, alldeles vid Åkersviksskolan, men, i annonsen skrev hon "tillgång till kök" vilket i princip betyder delat kök, nejtack. Vi hoppas strongt på lägenheten på storgartan (jag gråter seriöst om jag inte får den).

Idag har jag inte gjort ett piss (suprise), var upp 10 och ringde Övik, klev sen upp vid 14.30 snåret. Regnade då så missade väl ingenting direkt. Sen åkte jag och handlade. Det var i stort sett allt. Känns som jag håller på att ruttna bort här. Har inga pengar heller, så man kan ju inte göra nåt heller. Blir nog att åka till mamma nästa vecka eller något. Vill ju till stan, vill ha lägenhet, vill kunna gå och åka som jag vill, inte direkt så man kan det här. Liiite less, + att jag nu kan inte gå som jag vill heller, för nu måste jag vara extra försiktig med foten, får inte skaffa nåt sår nu eller någon inflammation. Måste ringa CSN imorrn också och höra hur det blir med studiebidrag, pengar = viktigt.

Tack för att du ger mig alla skäl som finns till att inte bli ihop med dig igen.

Ingen rubrikjävel

Godmorgon!

Eller ja, klev upp för ungefär en timme sen. Ringde Örnsköldsviks Sjukhus idag, operation den 3e september. Känns som år dit, men tiden lär gå snabbt och jag måste vara väldigt försiktig med min fot nu. Dom hade också skickat brev hem idag, om tid, plats, bifogade också oändliga listor med saker som gäller nu, vad jag får göra, vad jag inte för göra, hur pass länge innan operationen jag inte får äta nåt osv, jobbigt shit. Sen sa mamma också att jag inte komma få bo ensam i min lägenhet dom första 1-2 veckorna efter operationen, blö.

Annars känner jag mest för att inte göra nånting.
Slö som vanligt typ, blir nog massa The Hills och sitta inne.
Kaanske går ut en sväng sen om Michelle orkar också ;p

The Hills



Eftersom alla har tjatat så förbannat om serien "The Hills" så har jag börjat se på det. Oh my, jag älskade den. Såg 1a säsongen idag. Så nu har jag tvingat Henrik att tanka 2a och 3e också :) så snart blir det mer. Serien får en verkligen att vilja flytta någonstans, och verkligen göra något. Men det får jag ta tag i när jag är "frisk".

Seg dag, som alla andra dagar i stort sett. När jag vaknade idag hade jag fått mail av en tjej som hade en lägenhet på Norrmalm (5 min från stan) asbra, men fanns en grov nackdel; duschen var gemensam. Så det blev ett nej på den.
Killen med lägenheten i Haga hörde också av sig idag, de var "tydligen" 3 månaders uppsägningstid på lägenheten, som han glömt kolla upp. Men han skulle se om det gick att ordna. Smart, verkligen. Klart som fan det är 3 månader, det är det troligen på alla lägenheter. Suck, men, jag hoppas fortfarande på lägenheten på storgatan som sagt :)

Ikväll var jag ut och gick med Michelle, skönt, lite småkallt om händerna bara, vart är sommaren egentligen? :/ Vi gick en sväng runt "byn" och frös lite, var mycket moppefjortisar ute, vart kommer alla ifrån? haha. Imorrn ska jag ringa Örnsköldsvik iaf, och höra när de blir av, har gruvat mig för det här. Och värre lär det bli också :/

Har för mycket tankar i skallen just nu, och det blir ju inte bättre att sitta i skogen hos farsgubben heller. När allt var bra, så ska en viss person komma och förstöra allting, så typiskt. Sparka dig till månen vore nice.

Slöhet och cityfesten

Jag har vart så otroligt slö idag, helt sinnes. Kom utanför dörren först vid 21-22 tiden. Har i alla fall fått svar på lägenhet idag, en kille från Haga som mailade mig. Haga skulle jag kunna bo i, lägenheten verkade nice, MEN, den hade en stor nackdel. Det var bara kokvrå :/ så vill jag verkligen inte bo. Men jag ska åka och titta i alla fall. Annars får jag hålla andan och hoppas på lägenheten på storgatan.

Cicci och Jossan fråga (nej, förlåt tjatade) att jag ska med till Cityfesten i Gävle också, sorry girls, men jag pallar nog inte :/ Det är för mycket hemma nu; med flytt, med skolan, med operationen och allt sånt. Sen känns mitt huvud och kropp som om den ska gå i 4 delar. Har så mycket som virvlar runt i skallen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men det ordnar väl upp sig det där också. Verkar bli dop den 31a också :) mys! Mormor ville ju att jag ska ta tåget med henne ner några dagar innan dopet, har jag inte hunnit bli opererad kan jag göra det, annars får Danne göra det, höhö :)


Tekniker och jäkelskap

Okej, egentligen inte jäkelskap. Idag kom teknikern och lagade min dator. Blev förvånad hur ung han var. Brukar ju oftast vara gamlingar liksom. Han var 24 iaf, riiktigt trevlig (och snygg), rolig som få var han också, vi skojade mycket och skrattade. I stan bodde han, men hittade häromkring. Nicenice, han lagade iaf min dator med flitiga fingrar (nästan). Roligast var när han lyfte på en kabel och sa "undra vart den här ska sitta då?". Kul kille, helt klart. Made my day.

Jag har fortfarande panik inför lägenhetssökandet och operationen. Skolan börjar ju snart också? Shit. Bråttom nu. Idag ringde jag iaf soc i ånge. Ska dit den 14e, hoppas bara jag hinner få pengarna i tid. Även att han ringde upp mig 2 eller 3 ggr ;s bland annat för att ta mitt personnummer och flytta fram min tid (fick först tid den 19e). Sen kommer ju snubben med lägenheten på storgatan hem den 11e från Oslo, han hade en spekulant, ville hon inte ha den, så är den min. Hoppas.
Sitter nu nyduschad i handduk, så ska borsta och föna håret och smörja in mig med lavendelhudkräm mums :) kanske ska man klä på sig också? Eller så blir det myskläde hela dagen idag också.

Nån som är bra på bloggdesign? Som kan hjälpa mig fixa min header osv :)
samt ändra text och sånt tjaffS

Ny blogg

Här mina vänner kommer jag nog skriva blogg i fortsättningen.
Om nu bara fluuuuuuuuuuga kan hjälpa mig med design så blir det kalasbra :)
Har lessnat på bloggagratis.se som fan (det suger)

Skriver nog mer sen,
om orken finns kvar

RSS 2.0