Onsdag

http://helly.bloggagratis.se

Bytt igen, dissar blogg.se nu :)
Men nu kommer jag bannemig stanna där

Örnsköldsvik

Idag bär det iväg! Om en timme rättare sagt kanske. Ska bara ringa team kirurg kl 14.30, sen åker vi. Så jag borde kanske börja packa. Vid 16-tiden ska vi på middag hos Näslunds, sen ska vi på stan och (suprise..) köpa mysbyxor åt mig :)) är grymt trött, men ska upp 5 imorrn, åka bil 20 min, sen sova hela dagen, så det spelar nog ingen roll.

Kom nyss hem från en långsväng med hundarna, gick med dom lite i skogen, gick förbi badplatsen och släppte dom lite. Se om Martin vaknar snart, han sa han skulle ställa klockan på 4 och gå upp och prata med mig innan jag åker. Spännande ;P nej, nu ska jag gå och packa och göra mig klar.

Wish me luck.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

DET ÄR DÅ SJUKT VILKEN TUR MAN HAR! Ringde i morse och då var jag inte inbokad någonstans, så han fick ringa tillbaka 2 ggr, och till slut visade det sig att Kim (min kirurg) är sjuk, och han är den enda som gör ledbandsoperationerna, så det blev framflyttad. Antagligen senare den här veckan, eller nästa vecka. Så det är snabbt ändå, men shit, vilken tur man ska ha. Så nu är jag hemma i Ljunga, så Michelle, vi kan gå ut och gå imorrn tycker jag ;P

Mamma!

Nu är jag hos mamma, myspys. Saknar henne oftast när vi inte setts på ett tag. Har väl inte gjort så mycket, igår såg vi på Sahara, lite underhållande film med snygga skådisar, annars var väl den inte så mycket att hurra för :) det blev alldeles för sent idag, så jag sov till 14, blir alltid lika sent med dig. Kom nyss in från en långpromenad med Ginny, mycket skönt ute. Inte så kallt, vilket är bra. Sen nu måste jag verkligen ta det lugnt. Imorrn ska vi in till Härnösand och titta lite, om det nu finns nåt att titta på där ;P

Jag fick sängen av Stefan! Bästaste, så nu har jag en 120 säng som ska fraktas hem till mig nästa fredag tror jag, eller så fort det går. Mums. Sen måste jag ju också passa på att säga grattis till Veronica och Kalle som fick sin bebis inatt (man måste ju bara gratta, eller hur?) Nej, nu ska jag ner och hjälpa mamma med maten och klippa klorna på hundarna tydligen, puss ♥

Wall-E



Idag såg jag Wall-E, jag gillade den tyvärr inte. Kanske för det var rätt kass kvalité, jag var inte fokuserad nog att se den egentligen, och att det var robotar och feta gubbar, haha. Men ja, nu är den sedd i alla fall.

Just nu sitter jag och lyssnar på när Doa aka Carl sänder radio, det låter fett lame, men han är cool och är rolig att lyssna på och spelar faktiskt (någorlunda) bra musik :) Imorrn åker jag till mamma i alla fall, och på måndag åker vi till Övik för försök 2 av operationen. Men det blir nog av nu. Vi ska hinna med hälsa på lite kompisar där också (för er som inte vet; jag är uppvuxen i övik, bodde där från då jag var 1 år till typ 13), och lite shopping hoppas jag ;P jag hoppas verkligen jag kan vända tillbaks dygnet nu. Martin är ju i USA och jobbar, så han slutar jobbet ungefär vid 2-3 tiden, så det blir ofta väldigt sent :/ men det är det värt.

Nu ska jag krypa till sängs (säger jag men det blir nog om ett par timmar).
Jag skriver nog igen när jag kommit hem så får ni höra hur det gått + på mitt gnäll :)

Sundsvall

Idag var jag in till Sundsvall en sväng på kvällen (låter som årets bonde när jag säger så men ja). Var och träffade Diana, mycket trevligt, fick stå och vänta på henne typ 40 min också, så ringde en gammal vän i stockholm som kanske ska hit nästa vecka. Micket skoj :D sen mötte jag upp Diana vi åt på kebab city, jag åt typ halva sen var jag proppmätt, snacka om att kasta bort pengar, pappas pengar, men ändå :) mår fortfarande skit för alla tankar som virvlar runt i huvudet och det blir inte bättre. Önska bara allt kunde vara lättare :/ nåväl, tiden får visa vad jag vill.

Nu ska jag kränga mer Off Centre, sen sova, puss ♥

Måndag

Inte skrivit på ett tag nu, har helt enkelt inte haft något vettigt att skriva om. Jag är iaf hemma hos pappa, söker lägenhet för fullt, inte hittat någon än. Massa känslor som spökar också, hatar mig själv på det sättet, velare som man är. Åker till mamma på fredag iaf, inför operationen på tisdag, kan lika gärna vara där lite längre :)

Mina pengar från soc. har inte kommit än. Ska ringa på onsdag om jag inte fått dom då, för då har det gått en vecka sen jag ringde första gången och påminde dom. Klantskallar. Blir mycket pengar den här månaden då, soft. Nu kom jag nyss in från att ha slängt ved största delen av dagen (känns det som), väntar bara på att pappa ska komma hem sen ska vi åka till bokhandeln och köpa riktiga skisspapper åt mig :))) snel

Hemma x2

Ja jag är fortfarande hemma. Sov från 13-17 typ. Var helt sjukt hur trött jag var. Fail igen. imorgon kommer Rickard troligen, pappa suckade lite när jag sa det. Konstigt, trodde han gillade Rickard. Men men, det fixas det med. Carro frågade också om jag ville på Biteline imorrn; det vill jag! Men sucks att det är 8 mil till stan och det kostar apa att åka dit :/ + att jag vet ju inte riktigt när Rickard kommer. Bara strul, ge mig lägenhet för fan.

Pappa var weird förut

jag: ska vi åka till kuba över jul?"
pappa: mm
jag: men va bra
pappa: ja
jag: jag var seriös
pappa: jag med
jag: öhm
pappa: vad kostar det?
jag: ja det beror ju på när man bokar och hur och vart osv
pappa: ja vi får kolla på det

Kuba över jul? Haha alltså..

Hemmma

Nu är jag äntligen hemma igen. Trött som få också.. Vart sent igår sen hade jag svårt och somnade, sen gick jag upp (hör och häpna Michelle) 8! Hostan är snäppet värre nu med, känns som jag hostar blod eller något. BLÄ. Imorrn kommer Rickard kanske, han hade visst fått nys om någon bil i Birsta som han ville ha. Så om dom kunde hålla den tills imorrn skulle han dra dit och titta på den. Hoppas det går vägen nudå, vi får se hur det blir. Nu ska jag äta sen frukost och vänta på att pappa kommer hem på lunch och kör 100 frågor.


Tisdag

Japp, operationen blev inställd, piss. Så nu är den inbokad den 16e istället. Ännu mer tid tills jag får träffa Rickard :/ och nu tänker jag inteee bli sjuk. Tänker hålla mig inne i 2  veckor så inget går fel nu.

Blir nog kvar här en eller två dagar till, sen åker jag hem till Ljunga. Vet inte vad jag ska göra här, mamma jobbar ju till 15-16 tiden varje dag, och börje till 17 typ. Finns ju inte alltför mycket att göra här, inget på tv än heller. Ska ut i grönsakslandet och plocka in allt crap som mamma bad mig, tar nog ut Dream sen också. Är ju sånt pissväder idag också. Ginny har tydligen skadat sig. Hon går inte på höger bakben och liksom skjuter upp med ryggen :/ stackarn. Så hon får inte gå ut idag. Kommer väl bli ett jäkla liv på henne sen.

Nej nu ska jag ut, i regnet.

Alltså fitta

Svordom, ja. Pratade nyss med mamma, och hon sa att det är stor risk att operationen inte blir av på onsdag. Med tanke på att jag är så sjuk. SÅ jäävla typiskt. Ska jag få vänta en månad till nu? Fan heller, jag orkar inte med skiten. Får bli dunderfrisk nu så jag slipper skiten.

I alla fall, så åker jag till mamma idag, och imorrn ska vi ringa till kirurgen och höra vad dom säger. Har jag tur tar dom väl operationen så fort jag är frisk, men bajs. Fittliv.


RSS 2.0